Nieuws

  • 7 nieuwsberichten
De Kroon avondsetting

Meet&View

Meet & View

Komende dinsdag 24 september (17.00 uur tot 18.30 uur) kunt u op de 14e verdieping van de voormalig Stadhuistoren het fantastische uitzicht komen bekijken.

Lees meer…

De bouw van De Kroon is gestart

De bouw van De Kroon is gestart

Op 11 april 2019 heeft het College van Burgemeester en Wethouders de omgevingsvergunning afgegeven voor de herontwikkeling van de voormalige stadhuistoren tot 27 koopappartementen.

Lees meer…

Zeer geslaagde Start Verkoop

Zeer geslaagde Start Verkoop!

Vandaag hebben we een zeer succesvolle start verkoop gehad voor het project De Kroon. De aanwezigen waren erg enthousiast over de verkoopdocumentatie en aankleding van het evenement.

Lees meer…

Start verkoop: 9 februari

Start verkoop!

Dit evenement vindt plaats op zaterdag 9 februari 11.00 uur tot 12.30 uur in de Stadhuistoren (Markt 2, Zoetermeer). Vanaf dat moment gaat de officiële verkoop van start van de 26 appartementen en 1 penthouse.

Lees meer…
De Kroon avondsetting

Veel animo Pre Sale!

De Kroon Zoetermeer

Vanaf vorige week is de online Pre Sale voor De Kroon van start gegaan. Het enthousiasme onder de belangstellenden is groot. Geïnteresseerden hebben hun voorkeur aangegeven en de Quickscan gedaan. Daarmee krijgen zij voorrang op mensen die dit niet hebben gedaan.

Lees meer…

SNEAK PREVIEW – di 9 oktober

Sneak preview!

In de huidige Stadhuistoren worden circa 26 appartementen en een penthouse gerealiseerd. Alle appartementen beschikken over grote balkons, privé parkeerplaatsen, eigen bergingen en een prachtig uitzicht!

Lees meer…