Veel animo Pre Sale!

De Kroon Zoetermeer

Vanaf vorige week is de online Pre Sale voor De Kroon van start gegaan. Het enthousiasme onder de belangstellenden is groot. Geïnteresseerden hebben hun voorkeur aangegeven en de Quickscan gedaan. Daarmee krijgen zij voorrang op mensen die dit niet hebben gedaan.

Tijdens de online Pre Sale wordt meer informatie over de appartementen en penthouse gegeven via de woonselector. Met de woonselector bekijkt u van elk appartement de voorlopige plattegrond, het uitzicht en de indicatieve bandbreedte van de VON prijs. Daarnaast kunt u aangeven welk appartement uw favoriet is. 

Krijg voorrang!
Met de financiële Quickscan van NEXTHome krijgt u vooraf inzicht of wonen in De Kroon haalbaar en betaalbaar is voor u. Bij een Quickscan hoort u uw maximale leencapaciteit en hoe hoog uw maandlasten naar verwachting zullen zijn. Deze service is gratis. Kopers die een Quickscan hebben laten doen vóór de toewijzing, krijgen voorrang bij de toewijzing! Het verkrijgen van voorrang is mogelijk tot donderdag 20 december 2018 12.00 uur.

Om optimaal aan de Pre Sale deel te nemen adviseren wij om een account aan te maken. Maak hier een account aan om op de hoogte te worden gehouden!